Stop retallades, Stop desnonaments, Stop repressió, Stop injustícies!

“De la indignació a l’acció”. Aquest és el lema sota el que la manifestació internacional del dissabte 15 d’octubre transcorrerà a Barcelona. Fidels al missatge, les assemblees de barris, ciutats i pobles de tot el territori català van realitzar ahir a la nit una acció sincronitzada per seguir amb la seva política de reivindicacions i fer una crida, al seu torn, a una participació massiva de la ciutadania a la manifestació internacional de demà contra una política d’austeritat que redueix els drets socials a una lògica mercantil.

D’aquesta manera, aquest matí de divendres, la ciutat de Barcelona i nombrosos municipis catalans s’han despertat amb centenars i milers de senyals de trànsit d’STOP o prohibit, entre d’altres, plenes d’adhesius en els que figures les paraules “retallades”, “desnonaments”, “redades”, “repressió”, “precarietat” i així fins arribar a 15 lemes diferents. En els adhesius també figura una invitació a anar a la manifestació de demà a plaça Catalunya a les 17hores, que transcorrerà per diversos carrers de l’Eixample fins arribar a Arc de Triomf. El 15M català, malgrat la forta onada repressiva a la qual està sotmès, torna a sortir als carrers amb força i, a jutjar pel lema de la gran manifestació del dissabte, això no ha fet més que començar.

3 comments

  1. Los indignados alzan su voz en todo el mundo.

    Se ha hecho historia. Este 15 de octubre, personas de 1000 ciudades, de 80 países y de los 5 continentes unieron su indignación y sus voces y tomaron las calles en un único grito: “Unidos por un cambio global”.
    Las acampadas indignadas proliferan por el territorio Norteamericano con un 70% de simpatía entre la población, en tanto que la contundente respuesta de la policía de New York es, desproporcionada, brutal y cobarde.
    Es necesaria una redistribución más justa de la riqueza. Hasta el Financial Times y el Wall Street Journal (las biblias del capitalismo), se han hecho eco de las protestas contra el sistema financiero mundial, calificándolas de legítimas e incluso tardías.
    Muchas son las dudas que se plantean sobre el rumbo del movimiento 15M, pero cuando Esperanza Aguirre, Aznar y toda la caverna mediática, nos dedican toda clase de lindezas e insidias. Entonces no me cabe duda alguna de que, el 15M va por el buen camino.

    El gobierno de CiU, planea trocear la sanidad pública catalana para abrirla al capital privado. ¡Rebelión!
    Educación pública madrileña de beneficencia. ¡Rebelión!
    Mariano Rajoy dice que aplicará una política económica como Dios manda. ¡Rebelión!
    Otra nueva recapitalización bancaria a costa de los ciudadanos. ¡Rebelión!
    Mientras caminamos inexorablemente hacia un futuro proceso constituyente. Ahora, deberíamos poder consensuar una docena de propuestas. En vísperas de las elecciones del 20N, convoquemos unas jornadas de reflexión indignada en nuestras calles y plazas.

    Saludos indignados!!!
    Los indignados alzan su voz en todo el mundo.

Deixa un comentari