Ens ha deixat la nostra companya Marta

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Aquest dimarts ens va deixar la nostra companya Marta Boada. D’hora. Massa d’hora. Les seves companyes i companys de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista trobarem a faltar el seu compromís i passió. Enyorarem la Marta que cercava respostes a la injustícia de manera incansable; la Marta enamorada de la revolució futura i de la lluita present; la Marta d’ulls brillants i timidesa plena de rialles. La Marta del Mandarín, dels cines Laietana, de Plaça Catalunya, del seu barri, de la seva gent.

Enyorarem la teva aposta pel camí sense dreceres ni concessions, la teva calidesa silenciosa i la teva curiositat infinita. La revolta avui pateix una gran pèrdua, companya, i nosaltres ens sentim una mica més sols. No trobem consol més enllà de pensar que continuarem la lluita, també, per tu.

 

 Que vull trobar amb tu el camí dels estels per llançar els somnis contra el temps. Buscar el coratge perdurant en l’intent. Així t’espero i així em tens.

I en la bellesa un far per un món més bell, i en el desig el risc valent. L’amor un pas per descobrir-ne molt més, Així t’espero i així em tens.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s