Milers de firmes per seguir lluitant contra el capitalisme

logo-revolta1

Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista (Versión en castellano aquí)

Després de tres mesos d’intensa activitat militant, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista (Izquierda Anticapitalista a la resta de l’Estat) ha aconseguit recollir 18.127 firmes (i continuen arribant…) per avalar la seva candidatura per a les eleccions europees. Aquesta xifra suposa la consecució d’un repte enorme per a una organització petita com la nostra, però la voluntat de la militància, la inestimable col·laboració dels centenars de persones que ja estan participant en Comitès de Suport en tot l’Estat i l’ajuda dels amics i simpatitzants de la nostra iniciativa han superat totes les barreres. Només podem dir una cosa: gràcies a totes i tots.

Durant aquestes setmanes, s’han instal·lat taules de recollides de firmes en mercats, universitats, centres de treball, places públiques, manifestacions i fins i tot a les cues de l’Atur, on es troben en aquest moment les persones més afectades per aquest cruel sistema. En totes elles, s’ha parlat amb la gent sobre la crisi, sobre l’esquerra, sobre la necessitat d’alternatives. L’objectiu de parlar, i escoltar, a molta gent cara a cara s’ha superat de sobra.

Ara comença una altra fase de la nostra particular campanya, amb una gran diferència respecte a altres formacions polítiques: tenim l’aval de més de 18.000 persones per presentar-nos.

Davant l’escepticisme i el pessimisme s’ha imposat l’esforç per donar a conèixer en aquestes eleccions a una nova esquerra radicalment anticapitalista

Què continuï així.

28 d’abril de 2009

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s