Avui 26 de març: vaga i manifestació, 20 hores, Plaça Universitat (Barcelona)

cae-gran1

Per Coordinadora d’Assemblees d’Estudiants

Estimats companys i companyes:

Ens han arribat veus de diferents col.lectius que dubten en assistir a la manifestació d’avui dijous 26 de març a les 20:00 a la plaça universitat perquè creuen que és una manifestació contra la policia i que pot haver-hi individus que vagin a provocar conflicte.

Ens agradaria remarcar que:

. Aquesta manifestació reclama una paral.lització de l’EEES i l’obertura d’un debat obert sobre el futur de la universitat pública i recrimina la repressió que rep el moviment estudiantil i, en aquest sentit, fa un crit al dret que tenim d’expressar-nos lliurement la qual cosa no es pot demanar a cops de bastó.

. En vistes del que va succeir el passat 18M, els i les organitzadores han decidit que no es permetrà l’ús d’objectes contundents i que s’intentarà que ningú vagi encaputxat. És per això que s’ha estipulat una comissió de seguretat que vetllarà perquè es respectin aquestes premisses. Seguint aquesta linia es fa un crit a que els assistents portin llibres i flors ja que són aquestes les nostres armes i així ho volem demostrar.

Aprofitem per convidar a tothom que vegi a algú que distorssiona o que pretengui executar actes violents a que li faci un toc d’atenció: tots cuidarem que la manifestació sigui pacífica.

Recordem que en acabar acamparem tots junts a plaça universitat fins dissabte a les 17:00 i la plaça esdevindrà un centre de reflexió i formació.

Gràcies pel suport i fins aquest vespre a les 20:00 a plaça universitat

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s